• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Késik a menzeszem, a szokásos 26 napos ciklushoz képest már 1 hetet. Az egész ciklus alatt csak a 23. napon szexeltünk (nem védekeztünk). Tudni kell azt is, hogy candida fertőzésem van, diétázom is már jó ideje, és jól le is fogytam tőle. Lehet oka a késésnek a fertőzés, netán az étrend, fogyás? Vagy lehet terhességre gyanakodni? Ilyen késői szex után mikor érdemes tesztet csinálni? Köszönöm a választ:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem! Az aktus után 14 nappal csináljon tesztet, előfordulhat késői ovuláció ritkán. A késés oka lehet a terhességen kívül a fogyás, a stressz is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 31., 13:10; Megválaszolva: 2010. szeptember 01., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: