• Szülés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő-úr, A problémámmal a nőgyogyászomhoz is szégyelek elmenni. 1 éve, hogy megszültem a babámat. Szülés után ha ingerem van és finoman szólva pukiznom kell az a nemi szervemből jön ki, ami olyan büdi mint ha a fenekemből jött volna, Lehetséges hogy a gát között van egy juk? mert én annó teljesen szétrepedtem, amit utánna össze vartak, de lehetséges, hogy van közötte rés stb....???? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Sürgősen keresse meg nőgyógyászát,csak vizsgálat után lehet megmondani,hogy van-e baj.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. augusztus 26., 22:24; Megválaszolva: 2010. augusztus 28., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó