• Ca 125 érték

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Nagykálnai Tamás! Nőgyógyászom azért írt ki vérvételt, mert másfél éve nem esem teherbe. A hormonok közül a tesztoszteron egy picivel a felső határérték felett van, a többivel nem volt probléma. Arról, hogy a CA 125-öt miért nézette meg, fogalmam sincs, nagyon sok minden mást is kiírt még, (pl. terheléses cukor), de a CA 125-ön kívül minden jó lett. Ön szerint utalhat ez endometriózisra? Ön javasolná a laparoszkópiát petevezető-átjárhatóság és az endometriózis gyanújának ellenőrzésére? Válaszát várva, Köszönettel és üdvözlettel: Nóra

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a tumormarker témában

        29 éves Nóra. Nem tudom, miért írt ki többek között CA 125-ös vizsgálatot is a nőgyógyásza - talán azért, hogy egy szúrásból legyen minden levéve. A meddőség kérdése igen bonyolult, szinte mindennek utána kell nézni. endometriosis és tünetei" >Endometriosis persze lehet, de annak egyéb tünetének is kellene lennie. Vérzéssel hogy áll? Hüvelyi ultrahangon mi van? Nehéz levélben találgatnom. Kézcsók


        Kérdés: 2010. augusztus 26., 12:52; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: