• fibroid meh gyuladas es ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        van egy 2cm es fibroid es egy 1.4cm es hypoechoic cyst es be van gyuladva a mehem es szabad folyadekot is latnak es szedulok faradekony vagyok mestruacios zavarokis vannak es eros szurasokat erzek meg gorcsoket a hasamba es at sugarzik a derekamra en most kulfoldon vagyok es nincs orvosom eszt a eredmenyt egy walking klinikan lattak egy ultrahangos felvetelen es en nem tudom mit jelent attol felek hogy nagy bajom van kerem segicsenek mi a tehendo mire kel oda figyelnem .mit jelentez

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Hölgyem! Önnek egy cisztát és a fibroid növedéket találtak, de azt nem írja, hogy ezek pontosan hol helyezkednek el, emellett a belső női nemi szervek gyulladása is jelen van.A fibroid egy jóindulatú, simaizom eredetű daganat, mely gyakori elváltozás. A megoldáshoz orvosi segítség szükséges, mielőbb keressen fel nőgyógyászt, házi praktikával nem kezelhető.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 24., 20:34; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: