• sok-sok apró kérdés ami mégis fontos

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot. Megszeretném kérdezni, hogy 10 napja estem át egy laparoszkopos műtéten. Volt egy 4,4mm dermoid cisztám a bal petevezetékemben.Műtét kozben derűlt ki, hogy ki kell vegyék a bal petefészkemet is. A külső sebeim szépen gyógyulnak, de megszeretném kérdezni, hogy a petevezeték heg bent mennyi idő alatt gyógyul be?Mennyi idő múlva jöhet meg újra menstruációm? A Külső sebek begyógyulása után fürödhetek-e kádba, vagy még egy bizonyos ideig csak tusolhatok? Szexualis életet mennyi idő múlva lehet elkezdeni? Előre is köszönöm:

        Dr. Deli Tamás válasza a laporoszkópos petefészek eltávolítás témában

        Tisztelt Kérdező! A műtét utáni 6 hetes kontrollig csak zuhanyozzon, lehetőleg ne legyen szex. A belső viszonyok is addigra rendeződnek. A menses 1-2 hónap után megjön. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. augusztus 23., 11:48; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 02:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: