• Lehet baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Az lenne a kérdésem, hogy a párommal éppen aznap mikor véget ért a menstruációm (vagy 1 nappal utána) kipróbáltuk milyen is óvszer nélkül. Nem történt semmi. Annyi volt h behatolt és maximum 2 (hogy is fejezzem ki magam... :S) "lökést" csinált. Aztán rögtön abba is hagytuk mert monta hogy ő mindjárt elmegy. miután abbahagytuk utána 2-4 mp után el is ment. Lehet-e probléma vagy esetleg valami nagyobb baj? A másik kérdésem ugyanilyen jellegű: Egyszer a párom véletlenül forditva rakta fel az óvszert. Azazhogy a tetejére rátette, aztán rögtön megfordította. (Ez közvetlenül orális kielégités után volt). Éppen a ciklusom közepén voltam akkor. Azóta megjött, de csak 3-4 napig tartott. (Mondjuk az igaz, hoyg az első és a harmadik napon úsztam szinte egész nap). Rendes, erős volt. A kérdés vége ugyanaz. Lehet-e baj, abból hogy véletlenül fordítva tette rá? (kb 2 mp-ig volt rajta maximum.) És ha terhes lennék, akkor milyen jele lennének rögtön másnap, vagy 1-2 héten belül? Meg még egy kérdésem lenne :S Fogunk csinálni egy tesztet is, csak fogalmunk sincsen, hogy mennyi idő után mutatja ki pontosan az eredményt. Meg mennyibe kerülhet egy teszt? Köszönöm előre is, hogy a rengeteg kérdésre válaszolnak!! (Elnézést, hogy ilyen sok kérdést tettem fel)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        A megszakításos közösülés során kerülhet a hüvelybe spermium, illetve ha a péniszen volt spermium, akkor az óvszer megfordítás során is kerülhet a hüvelybe. A tesztet a menses késése esetén vagy az aktus után 14 nap múlva lehet megcsinálni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 22., 22:01; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: