• Nőgyógyászat-Candida

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        K.b. 2-3 éve a féléves rákszűrésem p2,viszont minimális Candidát találtak.Azt mondták 2 magánrendelőben is,hogy normális értéken belül van,nem kell kezelni.ennek ellenére felirattam a Klion-d 100-at,de az azt követő rákszűrésben is találtak candidát,szintén normális értéken belül.Nem tudom,kell-e kezelni,vagy nem,és milyen tünetei vannak. KÖSZÖNETTEL

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Candida témában

        A Candida a normál flóra része. Ha alacsony csíraszámban van, nem kell kezelni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 22., 11:47; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: