• Jobb oldali hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elég sűrűn fáj a hasam,ami mindig jobb oldalt jelentkezik!!! Ilyenkor általában hasmenésem is szokott lenni!!! Gondoltam már arra,h esetleg a stressztől van,mert,ha mennem kell vhova vagy suliba kell mennem akkor gyakran előjön ez a probléma,mely van olyan,h hányással is párosul,ami élénk citromsárga szokott lenni!!! Tavaly a nőgyógyásznál kiderült,h PCO szindromám van,a felírt gyógyszert nem tudom szedni,mert attól is hasmenésem volt,viszont rengeteget fogytam!! Azt szeretném megkérdezni,h a fent leírt panaszoknak van-e közük ehhez a betegséghez vagy ez vmi teljesen más??? Segítségét előre is köszönöm!!!

        Dr. Deli Tamás válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg nem a PCOS okozza a hasmenést. Alapos belgyógyászati-gasztroenterológiai vizsgálat szükséges, különösen a sok fogyás miatt, akár egy rosszíindulatú folyamatot, akár gyulladásos bélbetegséget, akár felszívódási zavart, akár lisztérzékenységet stb. kizárni. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. augusztus 20., 12:55; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 02:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: