• Kicsit szakaszosabb menzesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Az utóbbi 2 menzeszem kicsit szakaszosabb volt és talán enyhébb is. A menstruáció első napján rendes nagy mennyiségű piros vérzés jelentkezett, a második napon kevesebb és barnás vöröses, de a harmadik és negyedik napon szinte csak foltokban barnás színű folyadék. A negyedik napon estére már el is múlt. Az előző hónapban enyhe hányingert éreztem és mintha fogytam volna 1-2 kilót is. Ön szerint valamilyen problémára utalhat? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! A tünetet okozhatja tartós fogamzásgátlás, főként monofázisos tabletta szedés,a méhnyálkahártyán heg kialakulása (esetleg méhkaparás után),anovulációs működészavar vagy egyéb funkcionális ok, a méhnyálkahártya csökkent vérbősége,stb. Keressen fel nőgyógyászt, ha nem szed tablettát, és ez ismétlődik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 17., 12:02; Megválaszolva: 2010. augusztus 18., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: