• nőgyógyászati probléma! Méhszálybefeléfordulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Voltam rákszűrésen és a nőgyógyász azt mondta ,hogy a méhszályam befelé van fordulva és ,hogy valamilyen gyógyszeres kezeléssel kell alkalmazni! De voltam másnál is és nem mondta ,hogy lenne bármilyen ilyenféle problémám! Ennek a betegségnek a tüneteiről és kezeléséről,mitől alakulhat ki és mik a következményei erről szeretnék többet tudni! Meg hogy lehet-e ez miatt a közüsülés fájdalmas és az ,hogy már jóideje nincs orgazmusom? Köszönettel: rgloria

        WEBBeteg Szakértő válasza a méhszáj témában

        Tisztelt rgloria! "Méhszáj befelé fordulás"-ról még nem hallottam, ez orvosilag nem értelmezhető elváltozás. Nem tudom, biztosan jól értette-e, amit orvosa mondott. Mindenesetre őt volna érdemes megkérdezni arról, pontosan mire is célzott, illetve ennek következményeiről. Üdvözlettel,


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010. augusztus 14., 10:34; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 16:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: