• Köztes vérzés?Kevesebb mesntruáció?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! 1,5éve Belara fogamzásgátlót szedek. Június 20-23-án volt meg a menstruációm. Első szem gyógyszert 25-én vettem be. Július 4én is együtt voltunk a párommal,majd 7én kis köztes "vérzésem volt" , nem olyan mint a menstruáció, csupán pár csepp barnás rózsaszínes. Július 15én utolsó szem tabletta és a szünetbe a szokásos szombat-vasárnap helyett 19-én hétfőn jött meg. Megvolt másfél napig, a szokásos 4-5 nap helyett. A következő szünethez nem érkeztem még el. Az lenne a kérdésem,hogy Ön szerint lehetséges-e hogy terhesség álljon fenn? Tabletta mellett mindenképp elmaradna a köztes vérzés? Valamint a Claritine allergiás gyógyszer befolyásolja-e a fogamzásgátló hatását? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a egyéb témában

        Tisztelt Kérdező! Kérdését röviddel ezelőtt már megválaszoltam, remélem, kérdései ott tisztázódtak. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. augusztus 11., 10:08; Megválaszolva: 2010. augusztus 15., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: