• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az első menzeszem óta (4 éve) rendszertelen a menzeszem, az utóbbi négy hónapban 28-25-38-45 napos ciklusaim voltak,az legutolsó menzeszem kezdete július 28-án volt. Aug.11-én felelőtlenségből nem védekeztünk a párommal... Kérdésem az lenne hogy ilyen rendszertelen ciklusok esetén mekkora lehet az esélye annak hogy terherbe essek??? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! A rendszertelen menses esetén a peteérés esélyének és a teherbeesésnek a kiszámítása csak spekuláció lenne, nem lehet és nem is szakszerű erre bármilyen esélyt jósolni.Az aktus után 14 nappal már csinálhat tesztet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 11., 01:13; Megválaszolva: 2010. augusztus 11., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: