• Ez valami fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! 3 napja valami furcsa fehér darabos izék jelentek meg nálam a hüvelybemenetnél.Első nap kis viszgetést éreztem és kicsivel több folyásom volt a normálisnál, ezek megszűntek. ...de zavarnak ezek a fehér "darabok". Ez valami fertőzés? Mit lehet ellene tenni? Létezik valami nemzetközi termék, mert Ausztriában nyaralunk? Előre is köszönöm válaszát. Anna

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Anna! Valószínűleg gombás fertőzés, az erre való kúpok, hüvelytabletták, kenőcsök szerintem ott is vény nélkül kaphatóak. Mondjon annyit, hogy hüvelygomba ellenes kezelést kér (németül a gombás fertőzés Pilzinfektion), a Canesten Ausztriában is kapható. Lehetőleg hüvelytablettát kérjen vagy kúpot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 10., 15:09; Megválaszolva: 2010. augusztus 11., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: