• Változó kor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Április végén voltam egy egészségügyi küreten mert 1 év után vléreztem. A leletem jó hormonális probléma volt. Ma viszont észrevettem, hogy ismét rózsaszín szerű váladékom van amiből valószínű ismét vérzés lesz. Ez miért van, mi a teendőm? Remélem most nem kell ismét küretre menni. Ilyen előfordul változókorban? Normális dolog ez? Köszönöm a válaszát üdvözlettel Vica

        Dr. Deli Tamás válasza a változókor témában

        Kedves Vica! A változó kor körüli rendellenes vérzések mindig fokozott figyelmet igényelnek, ezért azt javaslom, ismét forduljon nőgyógyászhoz, ahol egy egyszerű hüvelyi ultrahanggal ellenőrizhető a méhnyálkahártya vastagsága és kizárható egy esetleges petefészekciszta. Jó eséllyel ilyen rövid idővel a küret után egy negatív szövettan birtokában nem lesz szükség ismételt műtétre, de a vizsgálat elkerülhetetlen. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. augusztus 08., 19:53; Megválaszolva: 2010. augusztus 15., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: