• Mi az az Arias Stella jelenség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kaparás utáni Szövetteni vizsgálatomon ezt aláhúzta a dr! utána uh-on azt mondták, hogy kóros képlet nem látható a kismedencémben. De mit jelent az arias stella? van miért aggódnom a következő babát illetőleg? remélem ő már nem fog elmenni! előre is köszönöm a segítséget!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Az Arias -Stella jelenség nem betegséget jelent, hanem egy szövettani megjelenési formája a méhnyálkahártyának, mely felveti a méhenkívüli terhesség gyanúját. Tehát ez csak egy jel, nem diagnózis. Menjen vissza a kezelőorvoshoz, a következő terhesség tervezéséről beszéljenek, kérdezze meg, hogy van-e esetleg valamilyen vizsgálat, amit el kell előtte végezni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 07., 07:45; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: