• 3 napja késik a menzeszem. MI lehet a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már 3 napja meg kellett volna jönnie, de elmaradt. Terhes nem lehetek (szűz vagyok). Mi lehet az oka? Mit kéne csinálnom? Okozhatja az, hogy egyfajta fogamzásgátlót szedek? Nem a terhesség elkerülése miatt, hanem mert valamilyen hormonális problémám van (túlzott szőrnövekedés, ilyesmik). El kéne mennem orvoshoz?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        A fogamzásgátlók szedése közötti szünetekben előfordulhat, hogy nem jön meg a vérzés, mert olyan vékony a nyálkahártya, hogy szinte nincs minek leválnia. Ha 2-szer egymás után is előfordul, akkor keress fel nőgyógyászt. Ha nem lehetsz terhes, nyugi.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 04., 12:14; Megválaszolva: 2010. augusztus 04., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: