• Teszteljek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Úr/Tisztelt Doktor Nő! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz,hogy lehetek-e terhes,ha rendes vérzésem volt? Július 23-án jött meg a menses-em,de előtte voltunk együtt a párommal,és nem védekeztünk. Tesztet még nem akarok venni,ha augusztus 20-a körül nem jön meg,vegyek tesztet? Egyébként,azóta kicsit furcsán érzem magam,de tudom,hogy ez másnak is betudható. Nem akarok "feleslegesen" aggódni,szeretnék kisbabát,ezért örülnék,ha pozitív lenne a teszt,ha egyáltalán kell. Persze ez majd kiderül. Egyébként az számít valamit,hogy édesanyám nagyon nehezen esett teherbe? Ez örökölhető? Elnézést kérek, a sok kérdésért. Várom válaszát! Tisztelettel:Lívia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Lívia! Ha a menses késik, akkor lesz aktuális tesztet venni, vannak olyan érzékeny tesztek, melyek mára menses esedékességének első napjától kimutatják a terhességet. A testi tünetekre nem igazán lehet alapozni a terhesség gyanúját illetően, sokszor félrevezetőek. Az édesanyjánál számos oka lehetett e nehezebb teherbeesésnek, ez az ön életére és gyermekvállalására nem valószínű, hogy bármilyen kihatással lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 04., 11:51; Megválaszolva: 2010. augusztus 04., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: