• Miért vérzek még mindig?2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jónapot.amint az elöbb leirtam 3.4.alkalommal nem véreztem be szex után pedig akkor is elég hevesek voltunk,de az 5 alkalommal bevéreztem .azt elfelejtettem leirni hogy használtam canesten kombit akkor elképzelhető hogy azért véreztem be mert még sérült volt a hüvely fal vagy nem értem miért.ja és még valami amikor elkezdtük volna a fiu azt mondta hogy fáj neki lehet hogy akkor neki vérzett be valami és nem is nekem egyébként nekem nem fájt semmi aktus közben és utána sem volt semmi fájdalmas.szoval enmtudom miért volt ez.elöre is köszönöma választ még annyit hagy tegyek hozzá hogy nincs semmilyen panaszom tehát nincs folyásom stb.szoval nem értem miért véreztem 5.alkalommal

        Dr. Csősz György válasza a vérzészavar témában

        Lásd előző válaszom


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2010. augusztus 01., 12:23; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: