• Hüvelyfájdalmam van,a tesztek negatívak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr Olyan kérdéssel fordulok önhöz,hogy fáj a hüvelyem amikor a párommal ,,azt"csináljuk...régebben volt hüvelygyulladásom de kb 3hónapja voltam először hogy visszamentem a nőgyógyászomhoz hogy továbbra is fáj a hüvelyem,megvizsgált és azt mondta hogy semmit sem lát..vett hüvelymintát és elküldte tenyésztésre de negatív lett...a minap is mét vissza mentem hogy fáj,ez kb 2-3 hete lehetett és azt mondta hogy ismét negatív lett a teszt,nincs fertőzésem....de akkor mi lehet a probléma??nem állandóan fáj mikor szeretkezünk van hogy egyáltalán nem van hogy csak akkor mikor beteszi,de van hogy télleg fáj..mi lehet a bajom??kérem segítsen már nem tudom hogy hova fordulhatnék ezzel. a hüvelyfóra gyengülésétől fájhat nekem odalennt??Kérem segítsen,válaszát előre is nagyon köszönöm....Tisztelettel:Titu

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyi fájdalom témában

        Kedves Titu! A hüvelyfájdalom oka lehet valóban gyulladás, de ha erre utaló jelet nem talált a doktor, akkor azt kizárhatjuk. Oka lehet még egyéb szervi elváltozás, de ez a vizsgálat során kiderült volna. Lehetséges, hogy funkcionális okról van szó, és az aktus során a hüvely izmai görcsösen összehúzódnak, ebben segíthet a síkosító és a megfelelően hosszú előjáték.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. július 30., 10:49; Megválaszolva: 2010. augusztus 01., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: