• Kellemetlen érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem az lenne:-7hónapja szültem,azóta többször előfordult hogy napokig sőt hetekig fájt,csípett olykor viszketett ott alul.Most legutóbb klion kúppal kezelgettem magam,úgytünt meg is szűnt a panaszom,ám mikor párommal szeretkeztünk s felültem kellemetlen feszülő,szúró fájdalom volt ott alul a hasamnál.Kérem irjon ez mire utalhat?Köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem! A feszülő érzés nem biztos, hogy gyulladás jele,akár a szülésből, esetleg gátmetszésből, stb. is eredhet, illetve ha gyulladás is okozza a panaszt, nem biztos, hogy a Klion hatékony volt vagy kellő ideig volt alkalmazva. Mindenképp szükséges egy fizikális nőgyógyászati vizsgálat, hogy kiderüljön, mi okozza az eltérést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 29., 12:48; Megválaszolva: 2010. augusztus 01., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: