• hüvely heveny gyulladása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr! A problémám az lenne, hogy 3 hónapja voltam nőgyógyásznál méhnyakrák szűrés miatt,, de hüvely gyulladást találtak és nem tudták elvégezni, felírták a klion d 100 hüvelykapszulát. (semmi látható érezhető jele nem volt, hogy nekem bármi bajom lenne.). Majd 3 hónap múlva visszamentem az elmaradt szűrés miatt, és ismét ugyanilyen problémát találtak és ugyanezt írták föl, és ismét semmi jele nem volt számomra, hogy problémám van. Nem tudom hová tenni ezt a dolgot. Milyen gyulladás az ami 3 hónapon belül kétszer is előjön és semmilyen jele nincs. És a doktor semmit nem mondott ,csak hogy használjam el és menjek vissza. Köszönöm a választ!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgygyászati fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Egy másik véleményt is kérjen, keressen fel egy másik szakembert. A hüvelygyulladásnak jellegzetes tünetei vannak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 28., 22:36; Megválaszolva: 2010. július 30., 15:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: