• Lehetek e még terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 évvel ezelőtt extrauterin grav. volt. Salpingectomiát végeztek a jobb oldalon.Rá egy évre terhességet állapitottak meg, de abortuszt javasolt a genetikus mert Ct besug kaptam. A műtét után 2 hétre erős vérzéssel a kórházba kerűltem ahol abrasiot végeztek.Azóta nem szedek fogamzásgátlót.2 éve külföldön élek mint tanuló a férjemmel.Kb. 6 hónapja a mens.megváltozott, barnás szinű, kissé darabos, pontosan időre megjön.Egyebekben panaszmentes.Pár hete a jobb oldalomon apró kis szórkálásra vagyok figyelmes.-itt volt a műtét- 1 éve próbálkozunk gyerekkel de nem leszek terhes. Itteni nőgyógyászattal nem vagyok megelégedve, és fél év múlva hazamegyünk. Mi lehet a gond? Gondolom, hogy vizsgálatot javasol, de érdekelne a véleménye is.Köszönettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Tisztelt Kérdező! Ennyire komplikált előzmények után valóban egy komplett nőgyógyászati kivizsgálás indokolt. Meg kell nézni, hogy van-e ovuláció és bal oldali petevezetőt is meg kell vizsgálni. A méh nyálkahártya megítélése miatt nőgyógyászati ultrahang is indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 28., 12:12; Megválaszolva: 2010. július 28., 22:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: