• Nem tudom mit tegyek!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Kb. 3 hete észrevettem, hogy nagyon viszketek "odalent"(életemben először). Bementem a patikába, és vettem egy Canesten Kombit, rendeltetésszerűen használtam, ahogy az útmutatóban le van írva. Kb. 4 napja észrevettem hogy megint el kezdtem viszketni, és a tetejében ráadásul, már 1 hete késik a menstruációm is. 4-5 hónapja teljesen beállt már 31 napos ciklusra, és már a 38.napnál tartok! A párom minden aktusnál, csak a legvégső pillanatban szokta alkalmazni a gumióvszert ... És a kezelés közben is volt szex. Kérdéseim: Előfordulhat, hogy a Canesten befolyásolja a menzeszemet? Kiújult volna újra a hüvelygombám? Éreznem kellen, vmit ha terhes lennék?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvely fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! Az alkalmazott védekezési módszer mellett érdemes terhességi tesztet végezni, ha késik a menstruáció. A gombás fertőzés esetén a partnert is kezelni kell, még panaszmentesség esetén, mivel állandóan vissza fogja fertőzni. Javaslom, hogy készítsen terhességi tesztet és keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 27., 16:39; Megválaszolva: 2010. július 28., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: