• Ovestin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 54 éves vagyok,10 éve hüvelyi úton eltávolították a méhem.Petefészkeim megvannak,gyakran volt azóta is cisztám de általában felszívódott és sosem volt túl nagy /UH-val igazolt/Gyakran érzek a bal alhasamban nyomást ,furcsa érzést. Évente hüvelyi Uh csinálnak ,de semmit nem mondanak, ha van ciszta ha nincs.Volt ,hogy a hasi UH-nál látták a cisztát ,a hüvelyinél nem.Hüvelyi panaszok szárazság, kellemetlen érzés szex közben, még síkosítóval is, baloldalon hüvelyemben égető érzés /nagyon ritkán viszketés,/ amit párom is érez együttlétkör hímvesszője kidörzsölődik, orvosnál voltam ,azt mondta nem lát , tapint semmit ,ami ezt okozná,Kliont írt fel kúp és gyógyszer formában ,amit párom is szedett ,én közöltem az orvossal nincs egyáltalán folyásom ,ennek ellenére beszedtük a gyógyszert ,Mivel nincs méhem igy nem tudom a petefészkeim működnek-e még.Különösebb klimaxszos panaszom nincs ,nem jellemző rám a hőhullám inkább a hangulati ingadozás. Kipróbálnám az Ovestin krémet hátha segítene a fenti panaszokon.De félek ha még van ösztrogéntermelésem, akkor esetleg többet ártok mint használok.Közepes visszereim vannak,ami néha feszülés formájában okoz panaszokat.Mit tanácsol? Elkezdjem használni az Ovestin krémet? Tisztelettel és köszönettel:Ilona

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Nyugodtan használhatja az Ovestin krémet.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2010. július 27., 09:25; Megválaszolva: 2010. július 30., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: