• Sperma allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Nő Most szedem 3. hónapja a Dienille fogamzásgátlót ez az első fogamzásgátlógyógyszer az életemben, a gyógyszer elött óvszerrel védekeztünk párommal. Most viszont amióta szedem a gyógyszert és miután együtt vagyunk párommal bedagadok lent ég és eléggé fáj de nem viszked, ez másnapig tart, majd mikor újra együtt vagyunk ismét jelentkeznek a tünetek. Bár sajnos fogékony vagyok a fertőzésekre annak ellenére hogy rendszeresen és nagy oda figyeléssel tisztálkodunk nem tudom hogy ez most esetleg egy újabb kiújjult gomba fertőzés vagy esetleg allergiás vagyok párom ondójára? Válaszát köszönöm Gina

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgygyászati fertőzés témában

        Kedves Gina! Inkább fertőzésre gondolok, mint spermaallergiára. Javasolt lenne egy nőgyógyászati vizsgálat, a kiváltó októl függ a javasolt kezelés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 26., 10:02; Megválaszolva: 2010. július 27., 18:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: