• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr. Nő/Úr ! A menszeszem általába 10-18-a között megjön de most késik még igaz csak most vagyok a 2 évembe hogy menstruálok de már 25-e van és még mindig nem jött meg és ez azért van mert még nem szabjáozodott be a menstruáció alkalma ? van egy kapcsolatom és kiprobálunk az oralt sexet és attól nem lehet terhesnek lenni ? ( buta kérdés de parázok kicsit ) de az alhasam fáj már 4 napja és a fehérfolyás is már két napja folyik és ragdos álagu picit és fura a szaga ezt jelentheti azt hogy nincs semmi baj és meg fog jönni? Elöre is köszönöm a segitséget ! ( És a bizatást ha netán csak parázok)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Tisztelt Kérdező! Természetesen orális sextől nem lehet terhes. A folyás miatt keressen fel nőgyógyászt, hiszen fertőzésre van gyanú. A menstruációs ciklus ingadozása még teljesen normális, emiatt ne aggódjon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 25., 11:31; Megválaszolva: 2010. július 27., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: