• Mi a fehér folyás oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár napot együtt töltöttem a barátommal, új síkosítóval ellátot óvszert használtunk, és volt egy alkalom amikor a szabadban nem a legtisztább körülmények közt szeretkeztünk. Ezt követően (ennek 5 napja) fehér talán enyhén sárgás folyásom van (eddig nem volt folyásom) , ami az első nap a fehérneműn látszott, bár nem volt olyan jelentős mennyiség, majd canesten krémet használtam és intim lemosót így szinte már semmi folyásom nincs, még a fehérneműn sem látszik semmi, csak helyileg kevés. Nincs szaga, nem viszketek, nincs hasi fájdalmam, viszont a menstruációm egy hét múlva várható. Mi okozhatja ezt a folyást? Esetleg az óvszerre való érzékenység? A canesten kombit érdemes kipróbálni ebben az esetben?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a folyás témában

        A folyás oka gombás fertőzés lehetett, ha a Canestenre ilyen jól reagált. Panaszmentesség esetén is érdemes a menses elmúltával egy hüvelyflórát normalizáló kúra, a hüvelytabletta neve Gynoflor. Ha újra folyás jelentkezik, akkor nőgyógyászati vizsgálat javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 23., 22:44; Megválaszolva: 2010. július 26., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: