• Nehéz menstruáció sok vérzéssel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Eléggé nehezen jön meg a menstruációm, bár rendszeres, de másfél hónapra tehető a rendszeressége. Ez nem lenne probléma, csak a mennyiségével. A Tampon és a betét együttesen nem bír ki 1 órát. Kérdeztem már az orvost róla, állítólag a nagy túlsúlyomból kifolyólag 2* nagyobb a méhem és azért van a nagy mennyiség. Sem cisztám, sem más elváltozásom nincs az ultrahang szerint. De ez akkor sem normális szerintem. Kérem adjanak tanácsot, hova forduljak. Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőséges menstruáció témában

        Tisdztelt Kérdező! Forduljon másik nőgyógyászhoz. Ha adenomyosis miatt vérzik bőven, megfelelő gyógyszerrel csökkenthető a vérzés mennyisége (prostaglandin antagonista, tranexamsav, gesztagén). Üdvözlettel,


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. július 22., 22:13; Megválaszolva: 2010. július 24., 22:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: