• Az ovulációs tesz kimutathat korai terhességet is?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lehetséges az ,hogy az ovulációs teszt 10 napon át erősen pozitív? Ha van peteérésem,akkor miért nem esek teherbe?

        Dr. Herman Tünde válasza a ovulációs teszt témában

        Az ovulációs időszak ettől rövidebb, lehet, hogy eszik, iszik előtte, ami torzítja a tesztet. A peteérés megléte csak egy része a teherbe esés "rögös" útjának. A petesejtek találkoznia is kell a spermiummal, ami a petevezetőben történik meg és a megtermékenyülés csak a legoptimálisabb időben, optimális hormonháztartás mellett következik be. A meddőségnek számos oka lehet, ha egy éven belül nem esik teherbe kezdjék meg a kivizsgálási lépéseket.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2010. július 22., 14:43; Megválaszolva: 2010. július 23., 22:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: