• Negativ teszt,mégis fájdalom.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        aktus közben nem védekeztünk.csináltattam tesztet 2szer is egyszer délután egyszer reggel.mind 2szer negativ lett.mégis jobb oldalon lent a nemi szervem lellett már egy hete fájdalmat érzek ami kisugárzott a hasam egyes rászeire.én ugy gondolom biztos gyulladásban lehet ott lent valami de pontosan nemtudom.néha szúró,néha égetö fájdalom,és a melleim is fájnak egy kicsit pedig a menstruációmig még van kb 27 nap.vajon a petefészek lehet gyulladásban?remélem nem terhességröl,vagy méginkább méhenkivüli terhességröl van szó?kérem segitsenek.köszönöm elöre is

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A panaszok inkább gyulladásos eredetűnek tűnnek. Egy napon belül ismételni a terhességi tesztet nem célszerű. A reggeli első vizelettel végezze el ismételten. Egy nőgyógyászati szakvizsgálat indokolt, hiszen a feltételezett gyulladást meg kell erősíteni a kezelés előtt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 21., 18:46; Megválaszolva: 2010. július 23., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó