• Mit javasol

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot A következő kérdésem az lenne hogy 5 hónapja hogy szültem egy gyönyörű kis fiú babát.De a varrat helye még mindig érezhető.Nő gyógyászom azt mondta hogy kicsit szorosra lettem össze varrva,az együtt létem a párommal azota is fájdalmas.Ha leg közelebb szülnék még babát akkor nem -e lesz probléma belőle?Van valami te-endő az ellen hogy ne fájón az együttlétem a párommal???

        Dr. Deli Tamás válasza a szülés után témában

        Tisztelt Kérdező! Ha már nem szoptat, Ovestin krémet próbálhat meg (ha az ösztrogén hormon bármi miatt nem ellenjavallt). Ha még szoptat, a szoptatás elmaradásával, a hormonális állapot visszarendeződésével a helyzet javulhat. Szükség esetén műtéti korrekció is lehetséges, de erre csak nagyritkán van szükség. Egy következő szülésnél várhatóan nem lesz gond, de persze látatlanba biztosat nem tud mondani az ember. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. július 21., 13:08; Megválaszolva: 2010. július 24., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: