• Változó kor utáni vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2002. szeptembere óta nin mezeszem.Eddig semmi gondom nem volt, de m délben el kezdtem vérezni, rendes piros színűú a vér. Minden évben játok rákszürésre, idén is voltm májusban, hüvely ultrahand vizsgálat is volt. Tumor marker vérvétel is, mivel a doktörnő azt mondta, hogy látj a jobb petefészkemet, amit már 8 év után nem láthatna? A vévétel eredménye is teljesen jó. Most mi okozhtj mégis ezt a vérzést?

        Dr. Deli Tamás válasza a változókor utáni vérzés témában

        Tisztelt Kérdező! A menopausa után több évvel jelentkező friss hüvelyi vérzés haladéktalan nőgyógyászati vizsgálatot, és ritka esetektől eltekintve a méhnyálkahártya szövettani vizsgálatát teszi szükségessé rosszindulatú méhnyálkahártya folyamat kizárására. A mintavétel módja legtöbbször. ún. fractionált curettage, amit gyakran egészségügyi küretként is emlegetnek. Mielőbb keresse fel nőgyógyászát! Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. július 17., 14:25; Megválaszolva: 2010. július 24., 16:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: