• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném még kérdezin ohgy mostanába sárga valami jön ki a nemi szervemből akkro mit tegyek?amugy meg visszatérve a menstruációhoz mennyi hetet várjak hogy elmenjek nőgyógyászhoz!?Válaszát előre is köszönöm:M.Csenge

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Csenge! Az előzményekre pontosan nem emlékszem már, napi kb. 100 levelet kapunk. Viszont ha sárgás váladék jön, az fertőzésre utal, ezért már jövő héten menj el egy lányka szakrendelésre! Kérd meg anyukádat, hogy menjen veled! A menstruációs "zavarok" ebben az életkorban természetesek, általában maguktól rendeződnek, ha terhesség kizárva, elég várakozó állásponton lenni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 16., 19:42; Megválaszolva: 2010. július 17., 17:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: