• Egy hete késik a menstruációm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő/úr Egy hete késik a menstruációm. A barátommal kb.1 hónappal ezelőtt voltunk együtt sajnos nem védekeztünk de nem bennem ment el.Pár napja volt hogy nagyon görcsölt a hasam, és a derekem is fájt úgy gondoltam biztosan megjön de semmi nem történt.Két nappal ezelőtt csináltam egy tesztet ami negatív lett, de még mindig nem jött meg és nagyon aggódom.El kellene hogy menjek esetleg orvoshoz, vagy várjak még vele? Előre is köszönöm a segítséget

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        A menstruáció késésnek nagyon sok oka lehet a terhességen kívül is, például stressz, fogyás, hormonális egyensúly megbomlása, egy petefészek ciszta, belgyógyászati betegség, stb. Érdemes a görcsös panaszok miatt a kiváltó okot megkeresni, ne várjon inkább, emiatt keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 15., 21:24; Megválaszolva: 2010. július 16., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: