• vetélés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!10 hetes terhes vagyok,ma egy kicsit véreztem élénk piros volt és egy kis darab is volt benne.Bementem a kórházba de addigra teljesen megszünt,Az UH nem látott hematómát,azt mondták minden rendben van.De akkor mi vérezhetett?Egyébként sokat görcsölget a hasam.Remélem tud segiteni,előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Kérdező, Lehet, hogy volt hematóma, és éppen az ürült ki, ez a leggyakoribb oka a koraterhességi vérzésnek. Előfordul az is, hogy a méhszájból vérzik valaik, de ez a ritkább. Amennyiben panasza megszűnt, nincs teendő. Magnéziumot tessék szedni.



        Kérdés: 2010. július 15., 16:28; Megválaszolva: 2010. július 26., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: