• Fogamzásgátló gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! Háromnegyed évvel ezelőtt elkezdtem szedni a Laurina fogamzásgátló tablettát. Az első három hónapban mindig egy héttel korábban jött meg a menzeszem, mint kellett volna. Ezt követően már hozzászokott a szervezetem a tablettához és pontosan jött meg. Tehát fél évig minden rendben volt. A múlt hónapban viszont ugyanez a probléma újra jelentkezett. Azt gondoltam, hogy ez csak egyszeri alkalom, de újból ez történt. Mi lehet ennek az oka? Talán nem szokott hozzá a szervezetem még mindig? Esetleg abba kellene hagynom a gyógyszer szedését? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló, köztivérzés témában

        Tisztelt Kérdező! Ha fél év elteltével is vérzés jelentkezik 1 hétig már a tablettaszedés ideje alatt, a gyógyszer hormontartalma nem elegendő vagy nem megfelelő Önnek, érdemes gyógyszert váltani. Ezzel kapcsolatban keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. július 14., 18:21; Megválaszolva: 2010. július 16., 05:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: