• 1 hete késik a menstruációm a teszt mégis negativ!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjemmel nekilátunk a babaprojektnek előző menstruációm óta.1 hete kellet volna megjönnie, ma csináltam 1 tesztet ami negatív lett.Valahol olvastam régebben olyat,hogy ha a menstruáció előtt nem sokkal fogant meg a baba akkor a menstruáció már nem jön meg de a teszt még negatív.Tényleg létezik ilyen?Mennyi esélye van ennek?Lehetek még terhes vagy más lehet a gond?Köszönöm a választ!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Attól is függ, hogy milyen hosszú a ciklus, és mennyire szabályos, és egyáltalán eltelt-e annyi idő az ovuláció/fogantatás óta, hogy a teszt ki tudja mutatni. Sok dolog okozhatja még a menses késését, pl. fertőzés, fogyás, stressz, belgyógyászati ok, stb. Érdemes nőgyógyászt felkeresnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 13., 19:22; Megválaszolva: 2010. július 15., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: