• Mit tegyek ha a méhem mintha fellenne dagadva ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/no! Szexualis eletet elek , szedem fogamzasgatlot , es azt vettem eszre h neha nagyon megvan duzzadva vagy dagadva a mehem belul , a mehszajam is nagyon nagy ilyebkor ... ez mit jelent?Es meg fogamzasgatlo szedes elott csokkent a szexualis vagyam ,onkielegitessel , fantazialassal semmi , ez lehet egeszsegugyi problema , pl keves sport , rossz etel ? Elore is koszonom!

        Dr. Deli Tamás válasza a méhmegnagyobbodás témában

        Tisztelt Kérdező! A megdagadt méh vagy méhszáj (ha valóban ezekről van szó...) több betegség, állapot jele lehet: terhesség, myoma, méhnyak- vagy méhtestrák, adenomyosis stb. Annak eldöntésére, hogy valóban nagyobb-e a méhe és ha igen, mi az oka, keressen fel nőgyógyászt, vizsgálat mindenképpen szükséges. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. július 13., 00:48; Megválaszolva: 2010. július 16., 05:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: