• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Nagy hülyeséget csináltam. Múlt hónap 22.-én jött meg a mensim,tartott 1 hétig. E hónap 9.-én pedig lefeküdtem a barátommal 1-1,5 esetleg 2 percig óvszer nélkül. Tudni kell,hogy kevés előváladéka szokott lenni. Akárhogy is számolom,pont a ciklus közepe fele tartottam. Lehetek ennyitől terhes. Esetleg felmerülhet placebó hatás (vagy mi)? Mert mikor sokat morfondírozok,megfájdul a hasam. Olyankor mindig azt hiszem,hogy már terhes vagyok,azért fáj. Kérem segítsen. Válaszát várom,és nagyon köszönöm. Kérem nyugtasson meg. Üdvözlettel: Enci

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli együttlét témában

        Kedves Enci! Sajnos nem sok biztatót mondhatok, valóban van esély a terhességre. Nem az előváladék mennyisége számít, hanem a benne lévő életképes spermiumok száma, aktivitása.Szóval, ha késne a menses, csinálj tesztet, csak így derül ki, a hasfájás, hányinger, mellfeszülés, stb. nem megbízható jel, ezekre nem sokat lehet adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 11., 13:26; Megválaszolva: 2010. július 12., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: