• Lehet gyerekem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        28 éves vagyok, 3 éve házas, és kb azóta próbálkozunk h kisbaba legyen... 3 éve nem is szedem a gyógyszert, de még mindig nem sikerült h babám legyen...nem is görcsöltünk h mikor jön össze..most 1-2 hónapja kezdtünk el aggódni, h miért? Milyen okai lehetnek h eddig nem jött össze? Mit lehet tenni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Egyrészt az esetek egyharmadában a női félnél, egyharmadában a férfinél, egyharmadában mindkét félnél igazolódik valamilyen probléma. tehát mindketten menjenek el meddőségi kivizsgálásra először. Nagyon sok ok szóba jön, korai lenne még ezeket latolgatni, de oka lehet pl. a spermiumok alaki, funkcionális, mozgászavara, a peteérés hibája vagy gátoltsága, hormonális problémák, petevezető lezáródása, pajzsmirigy-probléma, stb. Ha megvolt a vizsgálat, írjon vissza, és ez alapján több konkrétumot tudunk mondani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 07., 18:59; Megválaszolva: 2010. július 08., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: