• szeméremajak duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Korábban nem volt hasonló jellegű panaszom. Pár napja égő, viszkető érzést érzek a hüvelyemnél. Nagyon viszket. Tegnap elkezdtem használni a canesten kombit. Ennek várom a hatását. A másik problémám, hogy a szeméremajkaim is viszeketnek és bedagadtak és olyan mintha legalább egy napig vízben áztak volna. Nagyon csúnya látvány. Kérem segítsen, hogy mi lehet ez. Köszönettel:

        Dr. Deli Tamás válasza a gombás hüvelyfertőzés témában

        Tisztel Kérdező! Gombás hüvelyfertőzés a gyanú. Ha a Canesten nem hat, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. július 06., 19:31; Megválaszolva: 2010. július 10., 17:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: