• Viszketés,égő csípő érzés, váladékozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/Doktor úr! Segítséget szeretnék kérni a következő problémámra: Kb. 1,5-2 hónappal ezelőtt hüvelygombára Diflucan kapszulát kaptam az orvostól,ami akkor elmulasztotta a tüneteket,de most újra előjöttek. A féjem is kezelve volt és emellett óvszert is használunk.Viszketés,égő csípő érzés,enyhe,de sűrű váladékozással. Használtam rá Pevaryl G kúpot,mivel semm sem változott,így kénytelen voltam bevenni ismét egy Diflucan kapszulát.Ezt követő nap elkezdtem használni a Protexin Gynophilus hüelykapszulát,de úgy érzem,hogy semmit sem javulok,sőt mintha irritálna ez a kapszula. Kérem segítsenek,adjanak tanácsot.Lehet,hogy a Diflucan kapszula később fejti ki hatását,nem 1-2 nap alatt? Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        A Protexin gynophilus jó választás, rendszeres használatával segít megelőzni a hüvelygombásodást. Mindemellett használjon pl. Vitagyn- C hüvelykrémet, ami savas ph-ja kapcsán segíti megakadályozni a kórokozók elszaporodását, vagy más savas kémhatású hüvelykúpot. Folyamatos, heti használatra van szükség. Erősítse immunrendszerét vitaminokkal.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 30., 14:06; Megválaszolva: 2010. július 02., 20:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: