• Vérzési rendellenesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő!Nekem a nőgyógyászom felírt egy fogamzásgátló tablettát tavaly.Szedtem 3hónapig és a gyógyszertárba aztmondták h megszünt,és helyettesítették nekem a Sensonette tablettával.Eddig ez a Sensonette tabletta jóvolt,de most 2hónapja hányingerem van tőle,és gyenge vagyok!!Most Júniusban menstruáltam 12.-én és tartott 8napig,aztán 26.-án megint megjött.Ön szerint mi lehet a probléma?Köszönöm!!

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló, hányinger témában

        Kedves Kérdező! Ha más oka nincsen a hányingernek, akár a fogamzásgátló is okozhatja, amennyiben ez tartós panasznak bizonyul, érdemes lehet más hatóanyagú készítményre váltani orvosával konzultálva. A ciklus 14. napján jelentkező ismételt vérzés lehet középidős vérzés, de ha kevés pecsételésnél több volt a mennyisége, keressen fel nőgyógyászt egyéb ok kizárására. A leírt tünetek alapján akár terhesség, vetélés is szóba jöhet (terhességi tesztet is érdemes volna végezni).


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. június 28., 13:07; Megválaszolva: 2010. július 03., 06:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: