• menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR!! KÉRDÉSEM AZ LENNE HOGY PÁR NAPOT KÉSET A MENSTRUÁSIÓM,ELÖTTE EGY HETE GÖRCSÖLGETTEM.REMÉLTÜK HOGY A BÉBI UTON VAN!!DE TEGNAP MEGJÖTT ISZONYU HASI FÁJÁSSAL DE VISZONT NEM NAGYON ÉPPEN HOGY CSAK EGY KEVÉS TÁVOZIK!!EZ MIT JELENTHETT???NEM SZOKTAK ILYEN FÁJÁSAIM LENNI!! VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Panaszai megfelelhettek egy korai terhesség vetélésének, de a pár napos késés egy normál menses esetében is előfordulhat. Emellett petefészekciszta is járhat hasonló tünetekkel. Így terhességi teszt végzését és nőgyógyász felkeresését javaslom.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. június 28., 10:33; Megválaszolva: 2010. július 03., 06:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: