• Miért fájdalmas még mindig a nemi aktus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Az a problémám,h még januárban volt hüvelygyulladásom és az úgy derült ki,h a fájdalmas nemi aktus miatt mentem el ez volt a magyarázat. Azóta már elmúltak a panaszaim a gyulladással kapcsolatban, viszont a fájdalom egy kis fokozaton megmaradt. Mégpedig úgy,h egymás után 2-3szor kell megismételni a behatolást,h ne érezzek kellemetlen érzést. Régen amíg gyulladt voltam majdnem elbőgtem magam annyira fáj, most,h meggyógyultam sokkal tompább, de még mindig nem olyan mint a gyulladás előtt és ez elég kellemetlen. Amikor még a gyulladás miatt orvoshoz jártam azt mondta szűk vagyok, de az nem lehet hisz előtte nem volt ilyen jellegű problémám. Szeretném segítségét kérni ennek a kérdésnek a megválaszolásában,h mégis mitől áll fenn még mindig ez a probléma. Előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfájdalom témában

        Próbáljon meg a hüvelyflórát helyreállító készítményt kúraszerűen használni, pl. Gynophylus protexin, ha ez véget ért, akkor használjanak síkosítót, remélhetőleg így elmúlik a probléma.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 27., 19:32; Megválaszolva: 2010. június 29., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó