• Nőgyógyászati betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2006-ban voltam nőgyógyászati ultrahangon, ahol a következőket állapították meg: "Jobb oldalon 31x22 mm-es, bal oldalon 28x21 mm-es ováriumok. Az uterusban 66 mm-es endometium. Környezetében kóros nem ábrázolódik." Akkor az orvosom nem mondta, hogy ez mit jelent, és azt sem hogy beteg vagyok. Azóta rendszeresen járok nőgyógyászatra, évente egyszer, ultrahangom nem volt. A tavalyi vizsgálaton az mondta az orvos, hogy egy kicsi sebem van. Menszeszkor erős alhasi fájdalmam volt, és elhúzódó bő vérzésem és sok a fehér folyásom. De egy éve szedem a Yasminelle fogamzásgátlót, a ciklusom lerövidült 5 napra, nincsenek olyan túl erős alhasi görcseim,a folyás ugyan annyi, de kb 2-3 hónapja a menszesz végén összehúzódást érzek ott, a tampon felrakása is nehézkes a 4-5. napon. A menszesz utáni első, második szexuális együttlét is igen fájdalmas, nem tudok kitágulni, és van egy nagyon fájó pontom. Sajnos már nem jó az együttlét, mert élvezet helyett fájdalmas, nem tudom elengedni magam, mert félek, hogy ha eltalálja azt a pontot, akkor a könnyem is kicsordul a fájdalomtól. A kérdésem az lenne, hogy ez a dolog összefüggésben van-e a korábbi leletemmel. Ha igen, akkor mi ez a betegség, hogyan lehetne orvosolni. Mit tegyek, hogy ne fájjon ? Lehet e ettől gyerekem? Csak a műtét segítene?

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszájseb témában

        Kedves Hölgyem! Valamit nem értek, ha jár orvoshoz, a kolléga, aki vizsgálta, mit mondott, mit tegyen. A neten nem lehet gyógyítani látatlanban. Önnek elképzelhető, hogy hüvelyi fertőzése van, amit egy vizsgálattal meg lehet állapítani, és lehet kezelni! A méhszájsebe szintén azt igényli, hogy lássa a doktor, mert csak a negatív kolposzkópos és neg. rákszűrő lelet birtokában lehet bármit is tenni! Kedves Hölgyem! Valamit nem értek, ha jár orvoshoz, a kolléga, aki vizsgálta, mit mondott, mit tegyen. A neten nem lehet gyógyítani látatlanban. Önnek elképzelhető, hogy hüvelyi fertőzése van, amit egy vizsgálattal meg lehet állapítani, és lehet kezelni! A méhszájsebe szintén azt igényli, hogy lássa a doktor, mert csak a negatív kolposzkópos és neg. rákszűrő lelet birtokában lehet bármit is tenni! Üdvözlettel: Dr. Bencsik András


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 26., 22:03; Megválaszolva: 2010. július 02., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: