• Szűz vagyok, terhes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! 16 éves lány vagyok, még nem feküdtem le senkivel, de voltak kis "játékok" a barátommal. Lehet, hogy hozzám ért "olyan" kézzel OTT, amikor elélvezett. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetek-e terhes úgy hogy szűz vagyok? 2007 januárjában jött meg elöször és azóta se áltt be rendszeresen, most június 11-e felé kellett volna, hogy meglegyen. Kezdjek aggódni? Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Nem derült a levélből, hogy került-e sperma a hüvelybe. Ha igen, akkor van esélye a terhességnek. Ha bizonytalan, végezzen egy tesztet.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 26., 20:41; Megválaszolva: 2010. június 28., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: