• 0

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktot Ur / No ! Clomidot szedtem a nogyogyaszom irta fel . Mar 1 hete kesik a menstruaciom . Csinaltam tesztet igaz nem reggel es az negativ lett . Azt szerenem megtudni hogy a Clomidtol keshet-e a menstruaciom vagy esetleg lehetseges hogy terhes lettem . A hasam neha faj es feszit meg a derekam es a fejem is . Elore is Koszonom valaszat

        Dr. Csősz György válasza a Clomid témában

        A clomid álltalában nem befolyásolja a menses ciklust. terhesség természetesen lehet. Két hetes menses kimaradás után keresse fel kezelőorvosát.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2010. június 24., 17:08; Megválaszolva: 2010. július 01., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: