• provera

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Több kérdésem is lenne. 1. A Provera 2 havi szedése lehet-e oka annak, hogy most sok apró ciszta van a melleimben? A Proverát egyébként elhúzódó vérzésemre kaptam, de nem használt. Most a Norcolutot kéne elkezdenem szedni, de félek, hogy mégtöbb ciszta keletkezik egy újabb hormonkészítménytől. Mit tanácsol? 2. Nem kéne előbb egy hormonvizsgálat, mielőtt mindenféle hormonokat szedek be? 3. Milyen hormonok szintjét kéne ellenőriztetnem, hogy kiderüljön mi okozza a vérzészavart és hogy kiderüljön miért nőtt ennyi apró cisztám? Köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a provera témában

        Kedves Kérdező!Ezekre a kérdésekre csak a kezelőorvosa tud válaszolni,aki ismeri a maga leleteit,aki vizsgálta,aki elrendelte a hormonkezelést.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. június 24., 09:08; Megválaszolva: 2010. június 25., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: