• menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Válaszadó! Problémának tekinthető a vérzés mennyisége?Tehát ha kevés jön(kb.3-4 nap gyenge vérzés /hónap) akkor az baj vagy minden szervezet másképp működik és lehet hogy ez esetemben teljesen normális?Válaszát előre is köszönöm! Sok Egészséget!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzés mennyisége témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában a kevesebb mennyiség nem probléma. Amennyiben fogamzásgátlót szed nem is meglepő. Panaszmentesség esetén csak a rutin nőgyógyászati rákszűrés indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 24., 09:00; Megválaszolva: 2010. június 24., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: